Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Telefoon Knoppen & Bediening

Afhankelijk welk type toestel u heeft ziet de Telefoon-app er verschillend uit. Wel zijn over het algemeen lijken de verschillende knoppen erg op elkaar en dit maakt het gebruik van de toestellen een stuk gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden van hoe zo’n Telefoon-app scherm eruit ziet en welke opties er aanwezig / zichtbaar zijn. In het volgende onderwerp “Handsfree (speaker) bellen & Opties kiezen” gaan we dieper op deze opties in. Nu eerst wat voorbeelden.

Android (niet-Samsung) Toestellen

Hier zien we vaak dat de app is opgedeeld in meerdere tabbladen (Favorieten / Recent / Adresboek). Wat vaak over het hoofd gezien wordt is de (zeer) handige zoekfunctie bovenin beeld. het kan zijn dat het numerieke toetsenbord verborgen is onder de rode knop onderin beeld. Door hier op te drukken zal deze zichtbaar worden en kunnen er ook “losse” telefoonnummer ingetoetst worden.

  

Android (Samsung) Toestellen

Bij Samsung toestellen ziet de Telefoon-app er iets anders uit. Samsung heeft har eigen “sausje” erover gegooid. Ook hier vinden we weer de tabbladen in beeld maar nu onderin waarbij het numerieke toetsenbord nu ook een tabblad is geworden. Via de knop Plaatsen kunnen er snel bedrijven en locaties gevonden worden.

  

iPhone Toestellen

Het scherm bij iPhones wijkt opnieuw af van dat van Android toestellen. De functies zijn echter grotendeels hetzelfde. Ook hier vinden we een aantal tabbladen terug met daarop alle functies, waarbij we bij Apple direct kunnen bellen met de Voicemail via de laatste knop aan de rechterzijde.