Zie direct je agenda op je vergrendelde toestel (Samsung)

Het was een aantal jaren geleden mogelijk om op je vergrendelde scherm direct je agenda te kunnen bekijken. Helaas is deze optie komen te vervallen wat helaas tot veel klachten leidde. Gelukkig heeft Samsung besloten om in haar nieuwe “OneUI” (laatste versie schil over Android) om deze optie terug te brengen. Wij zijn hier in ieder geval weer heel erg blij mee. Hieronder een korte beschrijving hoe je dit zelf (weer) kunt aanzetten.

LET OP! Deze instructie is alleen van toepassing op de Samsung Galaxy S9 / S9+ / S10 / S20 / Note 9 / Note 10 / Note 20 Ultra die reeds voorzien zijn van de nieuwe versie van Android (9 pie) en de nieuwe schil genaamd “OneUi”! Deze schil zal ook beschikbaar komen naar de iets oudere toestellen Samsung Galaxy S8 / S8+ ? Note 8.

1. Open de Instellingen
  2. Ga naar de optie “Vergrendelscherm
  3. Kies nu de optie “Always On Display
  4. Druk nu bij “tips” op de optie “Instellingen
  5. Selecteer nu de Agenda als weergave.