Wat is… Smart Lock

Smart Lock is een handige functie waarbij je kunt instellen dat je je smartphone en/of tablet niets steeds hoeft te ontgrendelen. De voorwaarde is wel hiervoor dat je je toestel verbonden hebt met een bluetooth apparaat, in je broekzak houdt of je toestel zich op een bepaalde plek (straal van ongeveer 80 meter) bevindt.

Je kunt de Smart Lock functie terug vinden via: Instellingen -> Vergrendelscherm -> Smart Lock

Wil je meer weten over deze functie? Klik dan hier.