Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wat is… Een Chromecast?

Chromecast is een mediastream-apparaat niet groter dan uw duim dat kan worden aangesloten op de HDMI®-poort van uw tv. De setup van uw Chromecast gebeurt met een eenvoudige mobiele app. Vervolgens streamt u draadloos uw favoriete online shows, films, muziek en meer naar uw tv met uw smartphone, tablet of laptop.

Chromecast werkt in steeds meer apps. Vind je favoriete apps en ontdek er nog meer op chromecast.com/apps.

Voor alle andere dingen kun je het kleine scherm op het grote scherm weergeven. Als je een laptop gebruikt, kun je elke website in Chrome casten, en vanaf je Android-telefoon of -tablet kun je je scherm op de tv weergeven.

Chromecast werkt met de apparaten die je al kent, zoals Android-tablets en -smartphones, iPhones®, iPads®, Chrome voor Mac® en Chrome voor Windows®. Zoek wat je wilt bekijken, bepaal wanneer je het wilt bekijken en regel het volume vanaf je apparaat. Je hoeft niets nieuws te leren.

In 3 stappen ben je klaar: plug Chromecast in je tv, maak verbinding met wifi en cast video’s en meer van je smartphone, tablet of laptop naar je tv met één druk op de knop. Let op het Chromecast icoontje in de apps

Klik hier voor meer info of om een Chromecast te bestellen

(Bron: Google)

Was This Article Helpful?

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *