Wat is… De App-Drawer (het apps overzicht)

De App-Drawer is het overzicht van alle geïnstalleerde apps op je smartphone of tablet. Het apps-overzicht wordt getoond nadat je op het App-drawer icoontje hebt gedrukt of vanaf de Home-knop naar boven hebt geveegd met je vinger. Het icoontje verschilt van vorm en kleur afhankelijk van de fabrikant. Hieronder een overzicht van diverse App-drawer icoonjes.

Samsung

Stock Android

Sony