Handig! Toestel kwijt / gestolen? Vindt hem terug!

Ben je je Android toestel kwijt? Weet je niet meer waar je hem hebt achtergelaten? Dan is er gelukkig goed nieuws. Gebruik Android Apparaatbeheer om eenvoudig te bepalen waar je toestel zich bevindt. Uiteraard moet je toestel wel nog voldoende batterijspanning hebben om gevonden te kunnen worden.

Je bent je toestel verloren / kwijt?

• Ga dan snel naar de website Google apparaat vinden
  • Selecteer je toestel linksboven en kies een actie (Bellen, Vergrendelen, Wissen)
  • Nog voordat je een actie kiest zal eerst de locatie worden getoond.