Tips & Tricks: Wist je dat… 2x tikken op het scherm de telefoon laat ontwaken (Samsung toestellen)

Bij bijna alle Samsung toestellen kun je het toestel niet alleen ontwaken via de power-knop of vingerafdrukscanner maar ook door 2 x op het scherm te tikken met je vinger. Als je dan bijvoorbeeld gezichtsherkenning hebt aanstaan hoef je niet nogmaals je wachtwoord of pincode op te geven en zal het toestel direct ontgrendelen.