Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Schakel het scherm in als je je toestel optilt (Samsung Toestellen)

Deze tip is speciaal voor eigenaren van Samsung Galaxy S en Note toestellen, maar vaak werken deze functies ook op de Galaxy A toestellen.

Wil je dat je automatisch je scherm aangaat als je je toestel optilt? Volg dan onderstaande instructies om dit in te stellen.

  1. Open de Instellingen
  2. Ga naar Geavanceerde Functies
  3. Kies nu Bewegingen en gebaren
  4. Schakel nu de optie “Optillen om te activeren” in

Beoordeel dit artikel!

0 Reacties

Geen reacties beschikbaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *