Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Parkmobile Parkeren

Misschien herkend u het wel. Even de auto parkeren en dan op zoek naar kleingeld voor de parkeerautomaat. Maar waar staat die automaat eigenlijk en heb ik wel genoeg kleingeld bij me?

Dit kan gelukkig tot het verleden behoren als je ervoor kiest om te gaan parkeren via de Parkmobile App. Met deze app kun je eenvoudig parkeren zonder zorgen en achteraf te parkeerkosten betalen via automatisch incasso. Nooit meer op zoek naar kleingeld en het gemak van eenvoudig aan- en afmelden van de parkeeractie.

De app ondersteund inmiddels vele gemeenten en met grote waarschijnlijk kan er ook bij jou in de buurt mee geparkeerd èn betaald worden. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je meld je aan bij parkmobile, registreert jouw kenteken(s),plakt de Parkmobile-sticker op je ruit en voila…. het parkeren kan beginnen.

HOE WERKT DE APP

Open de App, controleer de parkeerzone en start uw parkeeractie. Aan de hand van uw kenteken ziet de controleur of u geparkeerd staat. Een sms, e-mail of push notificatie helpt u herinneren aan uw parkeeractie en de verlopen parkeertijd. Bij terugkomst opent u de App en drukt u op stop om de parkeeractie te stoppen. Parkmobile rekent de parkeerkosten maandelijks met u af via automatische incasso. Optioneel kunt u ook zelf een maximale eindtijd van uw parkeeractie instellen, deze kunt u vervolgens zelf wijzigen of voortijdig stoppen.

Voordelen met Parkmobile 

– Voorkom hoge parkeerboetes.
– Stop met inschatten hoeveel parkeertijd u nodig heeft.
– Geen ongemak meer bij de parkeermeter of gestoei met kleingeld of bankpas.
– Parkeren via uw Smartwatch (wij ondersteunen Samsung Gear S2)

KOSTEN

Registratiekosten € 0,-
Per parkeeractie betaalt u € 0,25 (NL) of € 0,30 (BE) aan transactiekosten (aan- en afmelden bij elkaar) plus de op dat moment geldende parkeertarieven. De parkeertarieven worden bepaald door de gemeentelijke verordening.

Klik hier om naar de app te gaan.

Beoordeel dit artikel!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *