Hoe kan ik… Office bestanden openen en bewerken op Android?

Leuk zo’n Android smartphone of tablet maar hoe zit het nu met mijn (oude) Word en Excel documenten? Geen enkel probleem! Voor Android zijn vele Office pakketten beschikbaar zowel gratis als betaalde versies. Het verschil tussen de gratis en betaalde versies is vaak (maar niet altijd!) dat in de betaalde versies meer mogelijkheden zitten.

Hieronder een aantal Office pakketten die je kunt gebruiken om je bestaande en nieuwe Office bestanden te openen en bewerken.