Hoe kan ik… Hoe kan ik mijn dataverbruik zien?

Vanaf Android 4.0 en hoger is er geen aparte app meer nodig om je data-verbruik te kunnen zien. Dit zit namelijk standaard in Android en kan op ieder moment geraadpleegd worden. Zowel het dataverbruik via 3G (telecom-aanbieder) als Wifi kan bekeken worden. Hieronder een korte omschrijving hoe je je data-verbruik kunt bekijken. Tevens kun je hier een limiet instellen zodat je nooit over je bundel heen gaat.

• Ga naar Instellingen
  • Kies nu Verbindingen
  • Druk op Gegevensgebruik