Hoe kan ik… een Google Foto’s fotoboek maken?

Het is nu mogelijk om direct vanuit de Google Foto’s app een fotoboek te laten maken. Lees hieronder hoe je dit kunt doen.

1. Open de Google Foto’s app
  2. Kies nu onderin het scherm de optie “Bieb
  3. Kies nu bovenin het scherm de optie “Fotoboekwinkel
  4. Druk nu in het midden van het scherm op “Een fotoboek maken
  5. Selecteer nu alle foto’s (minimaal 21 en maximaal 100) die je graag terug wilt zien in het fotoboek en druk daarna op “Voltooid
  6. Nu krijg je een overzicht te zien waarbij je zelf de indeling en formaten kunt aanpassen. Druk op Volgende om verder te gaan
  7. In het volgende scherm kun je teksten en titels toevoegen / aanpassen
  8. Kies nu welk type kaft je graag wilt en druk op Selecteren
  9. Druk nu op “Betalen” en volg de instructies op het scherm.
  10. Na het afronden wordt het fotoboek binnen een aantal dagen voor je gemaakt en opgestuurd naar het opgegeven adres