Hoe kan ik… Een datalimiet instellen (voor internet) op mijn smartphone / tablet?

Het kan snel gaan met je data-verbruik als je eenmaal druk bezig met Facebook, Nu.nl, email etc. en vaak genoeg krijg je achteraf een naheffing van je telecom aanbieder omdat je teveel data hebt verbruikt. Dit is echter heel gemakkelijk te voorkomen. Hierbij een kort stappenplan hoe je zelf een data-limiet instelt op jouw smartphone of tablet.

• Ga naar Instellingen
  • Kies Verbindingen
  • Kies de optie Gegevensgebruik
  • Selecteer nu de optie Gebruik Mobiele Gegevens
  • Druk nu op het Tandwieltje
  • Stel nu bij Gegevenslimiet een limiet in.