Handig! Batterij Percentage Permanent In Beeld

Beschik jij over een Nexus smartphone / tablet of een toestel dat enkel de batterij weergeeft maar niet de exacte hoeveelheid(%)? Dan kan Battery Widget een oplossing bieden.

Batterij Widget is een kleine app waarmee je niet alleen een batterij icoon in beeld kan tonen, maar deze ook naar wens kan instellen. Tevens wordt er door deze app precies bijgehouden hoeveel stroom je verbruikt. En de app heeft nog een andere zeer handige functie… een aantal snelkoppelingen direct in het notificatiescherm.Denk hierbij aan een zaklamp functie, vliegtuigmodus, nachtstand en meer.

Batterij Widget biedt tevens de optie om een nachtschema te creëren zodat je toestel langer meegaat op één lading.