Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Greetz – Kaarten en Cadeaus

Misschien herkent u het wel, kom je er net achter dat er een bekende jarig is en dan slaat de stress toe, want waar lagen die kaartjes ook alweer. Heb je net een leuk kaartje gevonden zit je weer zonder postzegels. Gelukkig is er een fijn alternatief dat zowel via de webbrowser (internet programma) als app toegankelijk is. Greetz biedt eigenlijk alle opties (qua kaart- & cadeaukeuze t/m zorgeloos verzending) tegen schappelijke prijzen en je hoeft geen stapel kaarten meer thuis te hebben liggen. Gewoon de juiste kaart voor het juiste moment.

Zowel de internetpagina als de app zijn overzichtelijk en loodsen je stap voor stap door het hele proces. Het is zelfs mogelijk om een afleverdatum in de toekomst (nee, niet morgen!) te selecteren zodat de kaart op de juiste dag wordt aangeboden. Nu maar hopen dat PostNL een beetje meewerkt! Er is zelfs een optie vandaag besteld, vandaag geleverd! aanwezig.

Ook kun je reminders (kalender) instellen zodat je tijdig wordt gewaarschuwd voor aankomende verjaardagen en andere bijzonderheden. Al met al een fijne manier om snel nog even een kaartje te sturen.

Wil je meer weten of direct naar de app toe? Klik dan op onderstaand logo.

 

Beoordeel dit artikel!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *