Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

FlashScore.nl – Sportuitslagen en meer!

FlashScore.nl heeft als doel Nederlanders te voorzien van de meest accurate, snelle en uitgebreide live sportuitslagen van over de hele wereld en is onderdeel van ‘s wereld grootste aanbieder van live sportuitslagen – het FlashScore-netwerk. We bieden uitslagen aan van meer dan 5000 competities uit meer dan 25 sporten in de hele wereld en daar maken ruim 50 miljoen mensen per maand gebruik van. Onze dienstverlening wordt uitermate handig gevonden door mensen die een gokje wagen, pure sportfanaten en de doorsnee gebruiker die geïnteresseerd is in de uitslagen van zijn/haar favoriete team of speler.

FlashScore.nl biedt alle informatie in het Nederlands aan – van uitgebreide wedstrijdstatistieken tot live commentaar tijdens topwedstrijden. Vanaf 2014 hebben wij zowel een app voor iOS als Android, beide genaamd FlashScore.nl. Tot op heden is onze iOS-app 65.000 en de Android-app 42.000 keer gedownload. De apps zijn een directe vertaling van de website FlashScore.nl en op den duur zal de volledige dienstverlening in de apps worden geïntegreerd. De apps zijn overigens ook voor tablets geoptimaliseerd, zo kun je daar zelfs met een ‘dual screen’ werken.

Op dagelijkse basis proberen we de apps uit te breiden en te optimaliseren aan de hand van feedback van de gebruikers. Een tipje van de sluier van hetgeen we op dit moment mee bezig zijn: wielrennen als nieuwe sport, uitgebreide notificatie-instellingen rondom en nog uitgebreidere wedstrijdstatistieken.

Naast de mobiele apps, bieden we onze gebruikers ook een touchversie van de website, die oogt als de apps maar ook op desktop beschikbaar is. Ten slotte hebben we nog een mobiele website, die erg geschikt is voor langzamere verbindingen.

Touchversie: t.flashscore.nl
Mobiele versie: m.flashscore.nl

Ben je op zoek naar een complete ervaring van sportuitslagen en (live)commentaren dan is het zeker de moeite waard om deze app eens te proberen. Klik hieronder op de link om naar de Google Play Store te gaan.

Google Play Flash Score

 

Beoordeel dit artikel!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *