Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dex Hardware

Hieronder een overzicht van de diverse producten waarmee je van jouw smartphone een PC kunt maken.

Let op! Niet alle modellen bieden dezelfde functionaliteiten. Deze zijn model-afhankelijk.

Dex Pad

Aansluitingen: 1 x HDMI / 2 x USB 2.0 / 1 x RJ45 (netwerk) / 1 x USB C (voor opladen smartphone)

De Dex Pad is ideaal omdat deze niet alleen je smartphone verbindt met je scherm, muis en keyboard maar ook direct je smartphone oplaadt. Heb je een Note 9 dan kun je tevens je toestel als muis gebruiken zodra hij op de Dex Pad is aangesloten. Tevens heeft deze docking een ingebouwde ventilator om je smartphone te koelen (indien nodig)

Dex Station

Aansluitingen: 1 x HDMI / 2 x USB 2.0 / 1 x RJ45 (netwerk) / 1 x USB C (voor opladen smartphone)

Het Dex Station is een handige docking waarbij ook direct je smartphone wordt opgeladen. Ook het Dex Station is voorzien van een ventilator om je smartphone te koelen (indien nodig). Wat leuk is aan deze docking is dat je deze na gebruik kunt dichtklappen waardoor er minder stof in het apparaat kan komen.

Dex Cable

Dit is de meest eenvoudig versie van de Dex docking en biedt enkel een directe verbinding naar je beeldscherm via HDMI. Voordeel is dat deze erg geschikt is voor mobiel gebruik echter dit is ook het grootste nadeel. Je zult een keyboard en muis via bluetooth moeten koppelen. Ook wordt je toestel niet opgeladen. Let op! De Dex cable is alleen te gebruiken i.c.m. de Galaxy Note 9.

Multi Port Adapter

Aansluitingen: 1 x HDMI / 1 x USB 2.0 / 1 x RJ45 (netwerk) / 1 x USB C (voor opladen smartphone)

De Dex Multiport Adapter is een menging van de Dex Cable en de Dex Station waarbij je slechts 1 USB aansluiting ter beschikking hebt maar wel je smartphone “los” is van de docking wat meer bewegingsvrijheid geeft.

Dit is tevens de enige docking die niet de naam Dex draagt en dat kan betekenen dat niet alles even goed werkt zodra je met deze docking aan de slag gaat.

Was This Article Helpful?

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 12 =