Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

BIG Launcher! Ideaal voor senioren, slechtzienden & kinderen

Voor veel senioren en slechtzienden onder ons zijn vele smartphones en tablets lastig te bedienen. Vaak zijn de schermen gevuld met (hele) kleine icoontjes en soms verwarrende menu’s. Hier komt Big Launcher om de hoek. Deze launcher is speciaal hiervoor ontwikkeld.

BIG Launcher maakt de smartphone geschikt voor senioren, kinderen en mensen met oogaandoeningen, motorieke problemen en gezichtsbeperkingen. Mensen met slecht zicht en technisch beperkte gebruikers kunnen de simpele en makkelijk te lezen interface zonder problemen gebruiken. Men hoeft niet bang te zijn een fout te maken en alles te verliezen dankzij de stressloze navigatie. Ook bevat het een SOS knop die levens kan redden!

Een aantal kenmerken:

  • De BIG Launcher vervangt de gebruikersinterface van elke telefoon of tablet met Android 2.1 of hoger. Het is ten behoeve van senioren en mensen met gezichtsbeperkingen ontworpen om een optimale leesbaarheid en gebruikersgemak te leveren.
  • Grote knoppen zijn gemakkelijk te gebruiken – ze worden met een enkele aanraking geselecteerd, waardoor het nooit fout kan gaan.
  • Via de simpele gebruikersinterface heeft u toegang tot alle functies van de telefoon. Geen verwarring, geen complicaties. Groot lettertype en met kleur gecodeerde iconen helpen om makkelijk de verschillende knoppen te onderscheiden.
  • Snelle toegang tot uw favoriete contacten via het menu of door ze direct op een home scherm te plaatsen. Zoek gemakkelijk de belgeschiedenis door en bel terug of stuur een SMS bericht.
  • Stel grote snelkoppelingen in voor uw meest gebruikte applicaties, of vind ze snel in de lijst door middel van de zoekfunctie. Recent gebruikte applicaties staan bovenaan de lijst. Snelkoppelingen zoals opgeslagen webpagina’s kunnen ook op het home scherm geplaatst worden.
  • Senioren houden van de grote batterij en bereik iconen, het direct kunnen bellen van hun favoriete contacten en voor in geval van nood de SOS knop met geo-locatie. Kinderen genieten van de kleurrijke achtergronden.

 

 

Er is een gratis demo versie beschikbaar zodat je eerst kunt kijken of dit aansluit bij jouw wensen. Daarna kun je besluiten om de betaalde versie aan te schaffen. Hieronder de links naar zowel de gratis (probeer) versie als de betaalde versie.

Gratis versie: https://www.allesoverandroid.nl/go/big-launcher-free/

Betaalde versie: https://www.allesoverandroid.nl/go/big-launcher/

 

Was This Article Helpful?

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *