AppSales: Altijd de laatste Android aanbiedingen

Altijd op de hoogte van de Android apps en games aanbiedingen blijven? Dat kan nu met de Appsales.

Deze app waarschuwt je automatisch wanneer er bepaalde apps of games in de aanbieding zijn. Er zijn een aantal instellingen waaronder de hoeveelheid korting en het aantal downloads. Ook kan er ingesteld worden dat je een notificatie ontvangt zodra er een aanbieding is.

Klik hier om naar de Google Play Store te gaan.