APP: Wifi Analyzer

Scan eenvoudig alle aanwezige WIFI-netwerken en de signaalsterkte van de aanwezige WIFI-netwerken. Slechte ontvangst, veel storing of zelfs een haperende verbinding? Probeer dan WIFI Analyzer. Met deze app heb je snel een overzicht van alle WIFI-netwerken om je heen, op welk kanaal ze ingesteld staan en de signaalsterkte inzien. Ook erg handig om de signaalsterkte en kwaliteit te meten van je eigen WIFI-netwerk thuis.

Klik hier om WIFI Analyzer te downloaden vanuit de Google Play Store.