Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Alternatieve App Stores

De Google Play Store is vaak (maar niet altijd) de eerste ingang naar de vele apps die beschikbaar zijn voor Android. Maar voor wie iets verder kijkt en op zoek is naar nog meer of juiste andere apps die niet beschikbaar zijn in de Google Play Store kan terecht in een van de “alternatieve” appstores. Vaak worden in deze alternatieve appstores apps tegen een lagere prijs of zelfs gratis aangeboden of is het aanbod anders dan in de Google Play Store. Het is zeer zeker de moeite waard om eens een van de andere appstores te bezoeken. Het is soms wel een vereiste om, indien men apps vanuit een alternatieve appstore wil installeren, de beveiliging lager in te stellen. Dit staat onderaan in dit artikel beschreven. Hierbij een overzicht van de meest bekende en populaire alternatieve appstores.

Samsung Galaxy Store

De Samsung Galaxy Store biedt vele apps en games en is volledig Nederlands-talig. Helaas is deze app-store niet voor alle toestellen beschikbaar en je moet beschikken over een Samsung account. Een goede toevoeging voor smartphones en tablets van Samsung.

getjar_logo_w_tag

Getjar Appstore

De Getjar App Store is te installeren via de Google Play Store en biedt dan in de app zelf vele apps en games aan.

 

slideme_logo

SlideMe Appstore

Deze app Store is zowel Engels en Franstalig en biedt een redelijk aanbod van apps en games.

AndroidPIT_logo_auf_weiss

AndroidPit Appstore

De AndroidPit App Store is Engelstalig en biedt een steeds uitgebreider aanbod van games en apps.

AmazonAppstore-Banner
Amazon Appstore

De Amazon App Store is vooralsnog de grootste concurrent van de Google Play Store en biedt grote hoeveelheden apps en games aan die ook in de Google Play Store te vinden zijn, echter soms tegen een betere prijs. De moeite van een bezoekje waard. Wel dien je een Amazon account te hebben / maken.

 

Was This Article Helpful?

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *