Wie kent het niet, ben je in een supermarkt of bouwmarkt en moet je je bonus- of klantenkaart tevoorschijn toveren. Maar waar had je die kaart gelaten, zat hij nu in je tas of ligt hij nog ergens op je bureau thuis? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de groeinde berg aan kaartjes want steeds meer bedrijven bieden dit soort kaartjes aan. Uiteraard geldt dit niet alleen voor supermarkten,drogisterijen, bouwmarkten maar ook voor bijvoorbeeld voor je ziekenfondskaartje of je ANWB-kaartje.

Stocard is een app die al die kaartjes handig kan importeren en opslaan zodat als je er eentje nodig hebt, deze direct beschikbaar is op je telefoon. De app is zeer gebruiksvriendelijk en legt zichzelf uit in het gebruik. Het is tevens mogelijk om dezelfde kaarten van jouwzelf en die je van je partner op te slaan (onder een andere naam uiteraard) zodat ook alle kaarten van je partner direct beschikbaar zijn.

Het importeren van de kaartjes gaat eenvoudig door of het nummer over te typen of, nog veel gemakkelijker, het kaartje te scannen met je telefoon. Hiermee kun je snel en zonder fouten een hoop kaartjes importeren. Tevbens bavt de app een functie om je kaartjes centraal (in de cloud) op te slaan dus mocht je van toestel wisselen dan gaan je kaartjes met je mee.

 

Druk op het logo hieronder om deze app te installeren vanuit de Google Play Store