Timely is een prachtige alarmklok voor Android met een verbluffende gebruikerservaring en revolutionaire cloudintegratie voor back-up en synchronisatie van uw alarmen op meerdere apparaten.

*** Timely is overgenomen door Google waardoor de in-app aankopen zijn komen te vervallen en de gehele app gratis is ***

Een alarm instellen is nog nooit zo eenvoudig geweest: u hoeft slechts vanaf de rand van het scherm te vegen en de balk te slepen om zo de gewenste tijd in te stellen. Tik om aanpassingen van 5 minuten te maken.

Prachtig wakker worden: door hoogwaardige geluidseffecten en innovatieve Smart Rise-functie wordt ‘s ochtends wakker worden een puur genot.

Uw smaak, uw stijl: kies uw stijl uit een van de prachtige kleurthema’s, of gebruik de ontwerptool om een geheel nieuwe look te maken. Selecteer een van de designklokken die bij u past.

Nooit meer te laat op: combineer uitdagingen met uw alarm om ervoor te zorgen dat u echt wakker bent wanneer u uw alarm uitzet. Op knopjes drukken is niet cool genoeg? Draai dan uw telefoon om te snoozen. Bovendien herkent Timely wanneer u uw telefoon optilt en vermindert het vervolgens het volume van uw alarm.

Uw apparaten aansluiten: beheer, negeer en snooze alarmen op al uw apparaten. Cloudsynchronisatie zorgt voor een naadloze ervaring tussen telefoons en tablets. Als extraatje wordt alles als back-up opgeslagen.

Klaar voor de start, af: gebruik onze stopwatch om de tijd in stijl te meten. En een timer instellen is zo eenvoudig als een kookwekker opwinden.

Ontworpen voor tablets: het maakt niet uit wat voor apparaat u gebruikt, Timely ziet er gewoon perfect uit.

Meer: widgets, Google Now-integratie, terugkerende alarmen, prachtige animaties, adaptief snoozen, fade-in, DashClock-extensie, volumeknoppen om te snoozen.

unnamed_resultaat

Stel diverse alarmen in met de mogelijkheid om per apparaat alarmen aan of uit te zetten.

q_resultaat

De tijd kan worden weergegeven door een van de vele klokken. Selecteer rechts de timer- of stopwatchfunctie.

5_resultaat

Kies zelf je eigen kleurschema.

4_resultaat

Klik hier om naar de Google Play Store te gaan.